Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ

Εκπαιδευτικό βίντεο με θέμα «Μιλήστε Χωρίς Φόβο!»

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ στέκεται πάντα δίπλα στους αληθινούς πρωταγωνιστές και υπερασπίζεται το δικαίωμά τους για καθαρό αθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη η δημιουργία ενός βίντεο, μέσα από το οποίο μπορεί κάποιος να δει τους τρόπους με τους οποίους όλοι μπορούμε να  αναφέρουμε περιστατικά ντόπινγκ και να προστατέψουμε τον αθλητισμό.   

Με διάρκεια μικρότερη από τρία λεπτά, αυτό το 2D animation βίντεο του Ε.Ο.ΚΑ.Ν., παροτρύνει τους αθλητές αλλά και όσους βρίσκονται γύρω από τον αθλητισμό, εάν γνωρίζουν κάποια πληροφορία, να έρθουν σε επικοινωνία με τον Οργανισμό ανώνυμα ή επώνυμα. Ο Ε.Ο.ΚΑ.Ν. εγγυάται το 100% της ανωνυμίας και διασφαλίζει το απόρρητο των πληροφοριών που λαμβάνει. 

Ο σύνδεσμος μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο επίσημο κανάλι του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. στο YouTube είναι: 

Στο κανάλι του Οργανισμού, μπορείτε επίσης να βρείτε και το πρώτο εκπαιδευτικό βίντεο το οποίο αναρτήθηκε πριν από λίγους μήνες, με θέμα τη διαδικασία δειγματοληψίας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των αθλητών που ελέγχονται.


«Με αρωγό την τεχνολογία, δημιουργήσαμε στον Ε.Ο.ΚΑ.Ν., ένα ακόμα animation βίντεο, κάνοντας έτσι ακόμα πιο ελκυστική και κατανοητή την εκπαιδευτική διαδικασία στην οποία συμμετέχουν πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι στον αθλητισμό. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί βαδίζοντας στα μονοπάτια που χάραξαν πολύ μεγάλοι Εθνικοί Οργανισμοί Καταπολέμησης Ντόπινγκ, έχουμε βάλει τη διάδραση και τα multimedia στην εκπαίδευση. Το δεύτερο αυτό βίντεο, επισημαίνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ότι όλοι είμαστε σύμμαχοι στη μάχη ενάντια στο ντόπινγκ. Να είστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια από την πλευρά μας, για τη συνεχή βελτίωση της διαδικασίας της εκπαίδευσης θα συνεχιστεί με πολλούς τρόπους, ένας εκ των οποίων είναι η οπτικοποίηση των πληροφοριών μέσα από τέτοιου είδους βίντεο», επεσήμανε ο Διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν., ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι