Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ

Συνεργασία του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και την Επιτροπή Αθλητών της Ε.Ο.Ε.

Μια πολύ δυνατή συνεργασία για τον Ε.Ο.ΚΑ.Ν. οδεύει ολοταχώς προς την υλοποίηση της!

Ο Οργανισμός, μέσω του Διοικητή  Δρ Γρηγόρη Λέων, έχει στείλει από την πρώτη μέρα το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι θέλει τους πρωταγωνιστές των σπορ, συμμάχους στην κοινή προσπάθεια όλων για ένα καθαρό αθλητισμό.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η συνάντηση με δύο σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού και ειδικά της υδατοσφαίρισης, τη Βούλα Κοζομπόλη και την Εύη Μωραϊτίδου, οι οποίες έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα και έχουν σηκώσει ψηλά τη σημαία της χώρας, είχε ξεχωριστή σημασία. Τόσο σε ουσιαστικό επίπεδο, όσο και σε σημειολογικό. 

Ο Δρ Λέων, υποδέχθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, την Εύη Μωραϊτίδου με την ιδιότητα της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και τη Βούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρο της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητών της Ε.Ο.Ε.

 

Ο Διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. αναφέρθηκε στις δράσεις του Οργανισμού, αλλά και στα άμεσα μελλοντικά σχέδια κυρίως στον εκπαιδευτικό τομέα, ενώ ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελούν ο Σ.Ε.Ο., η Ε.Σ.Ο.Α. (Hellenic Olympians), αλλά και η Επιτροπή Αθλητών της Ε.Ο.Ε.

 

Το πιο σημαντικό ωστόσο σημείο της συνάντησης, ήταν η συμφωνία όλων των φορέων για συνεργασία στα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει εκπονήσει ο Ε.Ο.ΚΑ.Ν. και τα οποία θα λάβουν χώρα μέσα στο 2022.