Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ

Συναντήσεις με Αθλητικές Ομοσπονδίες

Δύο ακόμα ουσιαστικές συναντήσεις είχε ο Δρ Γρηγόρης Λέων στο πλαίσιο των επαφών με τις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών και την ενημέρωσή τους όχι μόνο για θέματα αντι-ντόπινγκ, αλλά και για τη νέα δομή και λειτουργία του Οργανισμού.

Ο Διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν., υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness Στέλιο Κλιάφα και τον αντιπρόεδρο Θάνο Κουκάκη. 

Η επόμενη συνάντηση ήταν με τον πρόεδρο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου.

Οι διοικήσεις των δύο Ομοσπονδιών ενημερώθηκαν εκτενώς για το πολύπλευρο έργο του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. με αφορμή και τη νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης πάνω σε θέματα ντόπινγκ, η οποία ήδη «τρέχει» στο διαδίκτυο με την αρωγή και του ΟΠΑΠ. 

Επιπλέον, συμφώνησαν για μια πιο στενή συνεργασία στο άμεσο μέλλον σε θέματα πρόληψης, ελέγχων, αλλά και συμμετοχής στο εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα του Οργανισμού για αθλητές, τα οποία έχουν στόχο την ενημέρωσή τους σε θέματα ντόπινγκ και αντι-ντόπινγκ διαδικασιών.  


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι