Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ

«Πόσα likes αξίζει η ζωή σου;». Η εκστρατεία ενημέρωσης του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ

«Πόσα likes αξίζει η ζωή σου;», «Στοπ στα αναβολικά χωρίς αναβολή». Η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης ενάντια στο ντόπινγκ προβάλλεται ήδη στο διαδίκτυο και τα social media.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ και ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος διαχρονικά υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κατά του ντόπινγκ και των αναβολικών.

Η εκστρατεία θίγει ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα όπως είναι το ντόπινγκ, μέσα από το κυνήγι της «τέλειας εξωτερικής εικόνας» και την προβολή αυτής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγνοώντας τους κινδύνους και τις παρενέργειες στην υγεία.

«Ο ρόλος του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. δεν είναι μόνο ο έλεγχος των διακεκριμένων αθλητών όλων των σπορ, αλλά και η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων, οι οποίοι αθλούνται συστηματικά, είτε ερασιτεχνικά, είτε σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Θέλουμε να είναι ενημερωμένοι για τους κινδύνους του ντόπινγκ και των αναβολικών και να μην είναι επιρρεπείς στη λήψη παράνομων σκευασμάτων με μόνο όφελος τη βελτίωση της εξωτερικής εικόνας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ, ο οποίος αυτή τη φορά στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, με ένα… διαφορετικό τρόπο, προς όφελος της κοινωνίας», δήλωσε ο Διοικητής του Οργανισμού Δρ Γρηγόρης Λέων.  

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ: 

https://www.youtube.com/watch?v=TrQl_I5pVfc

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι