Ε.Ο.ΚΑ.Ν.

Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης του Ντόπινγκ

Συνάντηση του Γρηγόρη Λέων με τον Χάρη Μαριόλη

Ο διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. Δρ Γρηγόρης Λέων υποδέχθηκε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Οργανισμού τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρη Μαριόλη.

Ήταν μια ακόμα συνάντηση που έγινε στο πλαίσιο των επαφών του Διοικητή του Ε.Ο.ΚΑ.Ν., με τις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή συνεργασία των δύο πλευρών σε θέματα αντι-ντόπινγκ, ενημέρωσης και πρόληψης.

 «Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα που έχει προσφέρει διακρίσεις στην Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο, ένα άθλημα που καλλιεργείται χρόνια στη χώρα μας και με το οποίο ασχολούνται χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες, κάνοντας αθλητισμό, αλλά και πρωταθλητισμό. Στοχεύουμε στη στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία, στο κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά και της πρόληψης», επεσήμανε ο διοικητής του Οργανισμού Δρ Γρηγόρης Λέων.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Μαριόλης τόνισε πως: «Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον νέο Διοικητή του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. Ενημερώθηκα εκτενώς για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού. Η Ομοσπονδία μας θα είναι στο πλευρό τους, βοηθώντας με κάθε δυνατό τρόπο το έργο τους. Κοινός μας στόχος, ο καθαρός αθλητισμός».

                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι